Ana Sayfa > 14 Kasım 2016 Pazartesi - 2016 Dikey Geçiş EK Yerleştirme Kayıtları

Dikey Geçiş Ek Yerleştirme İle Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

Kayıt Tarihi: 14-18 Kasım 2016

Kayıt Yeri : Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Taşlıçiftlik Kampüsü TOKAT

Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nun kayıtları Zile'de yapılacaktır.

Erbaa Sağlık Yüksekokulu'nun kayıtları Erbaa'da yapılacaktır.

Kayıtlar şahsen başvurarak yaptırılacaktır.

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri Hakkında Bilgi İçin

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1- Önlisans diplomasının aslı ya da mezuniyet belgesi.

2- 29 yaş ve üstü Erkek adaylar için Askerlik şubesinden alacakları askerlik durum belgesi.

3- Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu transkript,

4- Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu ders içeriklerini gösterir belge,

5- Tokat Sağlık Yüksekokulu ve Erbaa Sağlık Yüksekokulu'na kayıt yaptıracaklar ‘SAĞLIK DURUM BEYANI DİLEKÇESİ’ çıktısını imzalayarak kayıt esnasında teslim edeceklerdir. Ancak gerçeğe aykırı beyan halinde sorumluluk tamamen öğrenciye ait olacaktır.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR :

a) Sağlık, doğal afetler, birinci dereceden yakınlarının hastalığı veya ölümü, adayın askerde olma, tutuklu olma hali veya yurt dışında olma gibi nedenlerle mazereti olanlar bu durumlarını belgelendirmeleri kaydıyla aileleri veya avukatları tarafından da kayıtlarını yaptırabilirler.

b) Belgeleri eksik olanların kayıtları yapılmaz.

c) 2016 yılı Dikey Geçiş Ek yerleştirme kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden önlisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2016-2017 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, KAYIT OLMA HAKLARI VARDIR.

d) Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

DERS KAYITLARI : 14-18 Kasım 2016 tarihleri arasında kesin kayıt işleminden sonra Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılabilecektir.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi
        İletişim|Bize Ulaşın