Ana Sayfa > 16 Kasım 2016 Çarşamba - 667 KHK ile Yerleşen Öğrencilerin Öğrenim Ücretleri

DUYURU

23.07.2016 Tarih ve 29779 sayılı Resim Gazete’de yayımlanan 667 Karar Sayılı Kararname ile ÖSYM tarafından Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin öğrenim ücretleri ile ilgili Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 29.11.2016 tarihli duyurusu ile yayınlamıştır.

2016-2017 eğitim öğretim yılı güz dönemi öğrenci kayıtlarının tamamlanmış olması sebebi ile sadece bu döneme münhasır olmak üzere öğrenciler, Ekim Kasım ve Aralık aylarına ait ilk üç taksitin tamamını en geç 20 Aralık 2016 tarihine kadar, kalan diğer 6 taksiti ise Ocak ayından başlamak ve Haziran ayı dahil olmak üzere her ayın en geç 20’sine kadar ödeyeceklerdir. Bundan sonraki yıllarda ise öğrenim ücretleri Eylül ayından başlamak üzere 9 eşit taksitte ve her ayın en geç 20’sine kadar ilgili yükseköğretim kurumunun belirleyeceği banka hesabına yatırmak suretiyle ödenecektir.

Kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarında kayıtlı öğrencilerin 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı başlamadan önce Üniversitenin sağlamış olduğu erken ödeme indirimlerinden faydalanmak amacıyla peşin olarak ödemiş oldukları gelecek yıllara ait öğrenim ücretlerinin,banka dekontu,makbuz,hesap ekstresi veya pos cihazları tarafından üretilen belgelerin asıllarının veya onaylı suretlerinin bir dilekçe ekinde üniversitemize ibraz edilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimiz ilk aşamada ödenmesi gereken tutarları Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sisteminden görebilirler.

Öğrenciler katkı payı/öğrenim ücretini Ziraat Bankası ATM'leri ve Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden Öğrenci Numaraları ile yatırabilirler.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi
        İletişim|Bize Ulaşın