•  31 Ağustos 2022 Çarşamba

2022 YKS/ Mazeretli Kayıt İşlemleri Hakkında

Yükseköğretim Kurulu tarafından, 10/10/2018 tarihli toplantısında alınan; "ilgili yılın YKS kılavuzlarında yayımlanan kayıt tarihlerinde kayıt yaptıramayan adayların kayıt tarihinin bitiş tarihinden itibaren 3 hafta içinde başvurması durumunda adayın mazeretinin ilgili yükseköğretim kurumu tarafından değerlendirilmesine ve mazereti kabul edilenlerin kaydının yapılmasına, 3 üncü haftanın son günü mesai bitiminden sonra başvuru yapanların başvurularının değerlendirilmeyerek kayıtlarının yapılmamasına karar verildiği" kararı gereği 2022 YKS ile yerleştiği yükseköğretim programına mazereti sebebiyle kayıt yaptıramamış öğrencilere kayıt hakkı verilmiştir.

2022 YKS ile yerleştiği üniversitemiz programına mazereti sebebiyle kayıt yaptıramamış öğrencilerimiz 16 Eylül 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıdaki dilekçeyi doldurup imzalayarak şahsen, posta veya ogrenci@gop.edu.tr yoluyla başvurmaları halinde kayıtlarını yaptırabilirler.

Liseden 2008 öncesi mezun olan öğrencilerimizin lise mezuniyet belgelerini ve 28 yaşını doldurmuş olan öğrencilerimizin Askerlik Durum Belgelerini (E-Devletten alınmış) de göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçe