Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programlarına Kayıt Duyurusu

•  28 Eylül 2022 Çarşamba

Üniversitemize Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programlarına Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

İletişim: 0850 346 44 60 – 0356 250 00 33                                 E-Posta: ogrenci@gop.edu.tr

Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 30 Eylül -  5 Ekim 2022 (23:59) tarihleri arasında, yerinde kayıt işlemleri ise 30 Eylül -  7 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Yerinde Kayıt için;

Kayıt Yeri : Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Taşlıçiftlik Kampüsü TOKAT

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1-Önlisans diplomasının aslı ya da mezuniyet belgesi,(kontrol amaçlı)

2-Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu transkript(ilgili birimlere verilmek üzere),

3-Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu ders içeriklerini gösterir belge,(ilgili birimlere verilmek üzere),

4-28 yaş ve üstü Erkek adaylar için Askerlik şubesinden alacakları askerlik durum belgesi.

5- SAĞLIK DURUM BEYANI DİLEKÇESİ