Yaz Okulu (Diğer Üniversitelerden Ders Alınması)

•  26 Haziran 2020 Cuma

2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde üniveritemizde Yaz Okulu açılmayacaktır. Öğrencilerimiz yaz okulu açılan üniversitelerin yaz okulundan "Yaz Okulu Yönergesi" esaslarına uygun olarak ders alabilirler.

Süreç

1. Öğrenci tarafından; Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (ogr.gop.edu.tr) web sayfasında bulunan FORMLAR başlığı altında STANDART FORMLAR kısmında bulunan "Yaz Okulu Diğer Yükseköğretim Kurumlarından Ders Alma Başvuru Formu" çıktısı alınarak gerekli bilgiler doldurulur.

2. Öğrenci bu formu; mail, posta, faks vb. yöntemlerle bölümüne ulaştırır.

3. Bölüm formdaki talebi inceledikten sonra Uygun olup olmadığını öğrenciye bildirir.

4. Eğer ders uygun görülmüş ise; Öğrenci, yaz okulu açılan diğer üniversiteden bu dersi alabilir.